26 juni, 2008

50 dagar!!!

Nu är det 50 dagar kvar tills vi får tillträde till huset. 50 låånga låånga dagar. Vi har haft en radonkonsult som ar varit och mät och gjort en besiktning av huset. Nu väntar vi bara på att det ska dimpa ner ett brev i brevlådan där han har lämnat ett eller flera åtgärdsförslag. Det finns ju både markradon och radon i väggar och golv. jag ska snart börja rensa här hemma och slänga de saker som inte får flytta med oss till "nya" huset.

Måste ringa säljarna med och meddela att vi kommer köpa en del av de skaerna de ville sälja til oss. 2 bord med tillhörande stolar blir det vi kommer köpa av dem. resten var vi inte så intresserade av.

Annars har vi inga direkt planer för huset ännu men vi är nog ganska överens om att vi ska ta bort golvet nere och lägga ett enhetligt golv i hela vardagsrummet och i samband med detta byta ut ytongenkrossen som ligger som isolering i golvet nere mot nåt trevligare som inte avger radongas. Kostnad och arbetsinsats vill ha inte tänka på. = dyrt och jobbigt!!! men det kommer vara ärt det :-)

Inga kommentarer: