15 november, 2009

sidoprojekt

Om man nu tar in målare som gör all målning kan man ju inte bara sitta och rulla tummarna. Speciellt inte om man har ett hus fullt av sånt som vore bra at fixa. Så vi körde igång med ett litet sidoprojekt. Förvaring i vårt trädgårdsförråd!!

På väggen nedan ska de bli hyllor. En tanke kunde ju varit att putsat till väggarna och målat dem och golvet för lite fräschare intryck men samtidigt det är ett FÖRRÅD och riktigt så mycket energi vill vi inte lägga på detta. Nåt ska vi väl ha att göra när vi blir pensionärer.


Kaoshörnan. Vi har även en frysbox här inne som vi inte använder ännu men någon gång inbillarjag mig att vi kommer ha användning för den (typ när jag börjar baka en massa och så...*som det skulle hända*)

Vi åkte iaf runt och tittade på olika sorters lagerhyllsystem på Byggmax,jula, K-rauta och vi tittade även på vad det skulle kosta att bygga något eget i trä. Blir rätt dyrt faktiskt att bygga eget. Dessutom så är det ju en källardel och betong och trä vet vi ju att det ska vi inte ha ihop...speciellt i den delen där dräneringen är sen byggår kan det ju vara dumt. jag lyckades iaf släppa med en mycket skeptisk man till IKEA också och titta på deras NYA hyllsystem BRODER. Det blev ettt sådant vi kom hem med. Tyvärr det dyraste alternativet av alla men känns helt klart som det bästa valet.

Detta ska ju sedan givetvis sättas upp millimeterrakt så lasern åkte upp och noggrann mätning utfördes. Innan de första delarna skulle komma på plats.
Nu börjar grejerna komma på plats
Superbra hyllplan med finmaskigt nät så skräp kan ramla igenom men man kan ändå ha mindre grejer på.
Nästan klart nu. Vi har en kombination med två sektioner där vi sätter hyllplanen i samma höjd så vi har 6 hyllplan som sätts på tre höjder så det blir som tre långa hyllor.

Inga kommentarer: